11
jun

Diensten

Wij leveren maatwerk voor uw Social Media pagina’s. De “Look and Feel” wordt steeds belangrijker op internet. Uw online identiteit zegt veel over de professionaliteit van uw onderneming. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een Twitter pagina in uw huisstijl. U heeft een Twitter account maar nog geen professionele Twitter achtergrond? Breng uw boodschap nog beter naar voren met een unieke Twitter pagina. Met een professionele Twitter pagina laat u uw concurrenten achter u. Denk dan aan een persoonlijk ontwerp in uw huisstijl. Bekijk onze aantrekkelijke prijzen. Wilt u voorbeelden zien van Twitter achtergronden die door ons zijn ontworpen? Bekijk dan ons portfolio.
Het aanmaken van een Facebook pagina is een van de opties als je je als bedrijf meer wil profileren in social media. Maar naast het vullen van zo’n (fan)pagina met relevante inhoud, zijn er nog meer applicaties, tools, diensten en pagina’s om van Facebook een succesvolle marketingtool te maken. Heeft uw bedrijf nog geen Facebook pagina? Wij kunnen het voor u realiseren.Bekijk de verschillende mogelijkheden.Facebook biedt tevens de mogelijkheid om uw producten via een ingebouwde Facebook store te verkopen. Wilt u Facebook gaan gebruiken als een verkoopkanaal, met als doel om van klanten fans te maken? Neem contact met ons op en wij sturen u een offerte op maat.
Heeft u uw YouTube kanaal al vastgelegd als bedrijf? Vast wel. Maar hoe zit het eigenlijk met de achtergrond/look en feel op uw YouTube kanaal? 7% van wat men onthoudt komt maar van de inhoud. De rest is geluid en beeld. Dat bepaalt hoe men over u of uw bedrijf denkt!Bekijk hier het YouTube kanaal van Victor Webdesign.
Wist u dat u uw LinkedIn pagina uit kunt breiden met verschillende applicaties? Bij LinkedIn heeft u de keuze uit een profiel- of bedrijvenpagina. Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden of bekijk de prijzen.
Ook voor andere platformen hebben wij op maat gemaakte oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden.
Huisstijl Social Customizers

Huisstijl

Social Customizers verzorgt ook uw huisstijl.

Denk aan visitekaartjes, enveloppen, briefpapier of een nieuw logo. Heeft u al een logo, maar wilt u die door ons laten verbeteren? Ook dat is mogelijk.

Bekijk onze scherpe huisstijlprijzen.